Velkommen til HPV-update

HPV-update er en specialkreds under Dansk Handicap Forbund. På denne hjemmeside finder du informationer om specialkredsens aktiviteter, og den er en hjælp til dig, der ønsker at få en mere nuanceret information om HPV-vaccinen, før du beslutter dig for, om du skal have vaccinen. Desuden kan bivirkningsramte og vaccineskadede samt deres pårørende få informationer om, hvad der har hjulpet andre i forhold til at lette symptomerne.

HPV-Update 

HPV-Update er drevet af en gruppe bivirkningsramte og pårørende til bivirkningsramte. HPV-Update har til formål at:

  • Sikre bedre og mere nuanceret information om HPV-vaccinens skader og bivirkninger
  • Sikre anerkendelse, udredning, diagnose og behandling af bivirkninger og vaccineskader efter HPV-vaccinen
  • Følge op på internationale erfaringer og tiltag i forhold til behandling af bivirkninger og skader af HPV-vaccine
  • Stille juridisk bistand til rådighed i forbindelse med erstatningssager. Læs mere her.

Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbund støtter de bivirkningsramte og deres familier med rådgivning og sparing i sociale og juridiske spørgsmål, ligesom  forbundet stiller lokaliteter til rådighed i forbindelse med  arrangementer i specialkredsen. Dansk Handicap Forbund støtter desuden specialkredsen med sekretariatshjælp.

Læs mere om specialkredsen her.

Både gruppen bag HPV-Update og Dansk Handicap Forbund står til rådighed for pressen i forbindelse med mediedækning af HPV-vaccinen og vaccinens følgevirkninger.

Vi håber hjemmesiden og vores arbejde er til gavn for dig, og har du forslag til forbedringer eller bare gode ideer, du vil dele med os, er du velkommen til at kontakte redaktionen på  mail@hpvupdate.dk.

God læsning