Referat fra netværksmøde den 6. oktober for bivirkningsramte og deres pårørende

Gitte Ulrich og Trine Larsen bød velkommen til de knap 100 fremmødte. Herefter blev ordet givet videre til advokat Michael Christensen, Sandageradvokater. MC har indgået en aftale med HPV-update, om at medlemmer af specialskredsen HPV-update, når som helst kan lade deres sag overgå til MC, og så vil han varetage den derfra. Læs mere her

MC gennemgik de muligheder, der er i forhold til anmeldelse til Patienterstatningen, Ankenævn for Patienterstatning og endelig evt retssag, herunder muligheden for gruppesøgsmål og fri proces.

MC er i gang med at undersøge forhold i forbindelse med godkendelsen af vaccinen og efterfølgende forskning på området.

MC understregede vigtigheden af at sikre at sagerne ikke forældes, for er sagen først forældet, kan man ikke på noget tidspunkt genåbne den.

Herefter gennemgik Trine Larsen kort, hvad der kan ske i kroppen, når man vaccineres og hvad årsagen kan være til, at der er så diffust et symptombillede, og hvorfor vi reagerer så forskelligt.

Behandlingsmuligheder

Gitte gennemgik kort, hvilke tiltag hun har gjort for at få det så mærkbart bedre, som hun har i dag. Læs Gittes behandlingsplan her.

Gitte-U.-Møller-vejen-til-bedring-plan-NY

Så fik kinesiolog Rikke Nedergaard ordet. Rikke fortalte hvad kinesiologi er og hvordan det kan være en af mange veje til at få det bedre. Kinesiologien kan medvirke til at afdække de ubalancer, der er i kroppen, og Rikke og andre kinesiologer arbejder med både vitamin- og mineraltilskud samt homøopatisk medicin og blomstermedicin. Rikke er ved at genåbne sin klinik i København og kan kontaktes på 3048 0010 – eller mail: rnedergaard@gmail.com

Helle Thorius oplyste, at hendes datter Kathrine har haft stor gavn af behandling hos Helsebrixen i Vanløse. Hele Kathrines historie kan læses her.

Og du kan læse mere om Helsebrixen her.

Herefter var der fri snak, og deltagerne cirkulerede og havde mulighed for at dele erfaring på kryds og tværs. Blandt andet søgte mange informationer hos Maja, der har været i Schweitz hos Paracelsus , og Mette kunne fortælle om behandlinger hos Doctor Downing i London 

Andre tips

Trine og andre anbefalede, at man blev grundigt udredt for fødevareintolerance, så man sikrer, at man ikke ”forstyrrer” tarmen unødvendigt med fødevarer, kroppen ikke kan tåle. Flere har god erfaring med test hos  Genarrayt på Østerbro.

En god booster af immunforsvaret: 3 dl smoothie lavet på frosne økologiske bær (blåbær, brombær, solbær) æblejuice, evt frisk ingefær. Tilsæt en skefuld hampefrøolie (fås hos helsekosten)og en skefuld chiafrø og blend grundigt. Sådan en smoothie 1-2 gange per dag gør underværker – og så smager det godt!

Der er bunker af gode råd om mad, kosttilskud mm i Facebookgruppen Vejen til bedring for HPV-bivirkningsramte

Afslutning

Trine Larsen udsender et lille spørgeskema til deltagerne i dette møde og deltagerne fra det første netværksmøde i København, så vi kan sikre, at vi hele tiden får forbedret kvaliteten og tilfredsheden med møderne. Næste mødes afholdes i slutningen af januar. Dato, sted og agenda bliver offentliggjort her på siden. Tilmed dig nyhedsbrevet på hjemmesiden, så får du automatisk besked.

Tak til alle, der deltog og var med til at gøre aftenen til en god og informativ aften.

Skriv gerne til trine på trine@agimus.dk hvis der er mangler eller uklarheder i referatet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *