Netværksmøde med success i København og Varde

En gruppe frivillige HPV-bivirkningsramte og deres pårørende have taget initiativ til to netværksmøder – et i København og et i Varde – i den forgangne uge. Der var stor interesse for begge møder, hvor deltagerantallet i København var over 40, mens man i Varde endte på ca. 30.

Tilgangen var den samme på begge møder: Først kort præsenation af de tilstedeværende, inkl. kort sygehistorie og dernæst dialog om, hvilke behandlingstiltag der har hjulpet den enkelte.

I Varde blev man enige om at oprette en lukket Facebook-gruppe for bivirkningsramte og deres pårørende dækkende Varde, Esbjerg og omegn, ligesom det blev besluttet at næste møde holdes i September.

På Københavnermødet var der også stor interesse for et nyt møde, og det bliver afholdt i slutningen af august/begyndelsen af september. Den endelige dato bliver offentliggjort her på siden.

Har du lyst til at være med i et af disse lokale netværk, kan du sende en mail til

Varde/Esbjerg netværk, kontakt Heidi Nørby Simonsen, mail: Heidi-norby@hotmail.com

København netværk, kontakt Trine Wichmand Larsen, mail: Trine@agimus.dk

Gør det samme!

Vi kan kun opfordre andre til at tage tilsvarende initiativer, så vi får frivillige netværk overalt i landet. HPV-update vil gerne dele invitationer og opsamling fra netværksmøderne, så kontakt endelig redaktør Trine (trine@agimus.dk) med information om lokale/regionale initiativer, så det kan blive kendt via vores nyheder. – Husk det er ikke alle, der er på Facebook og får informationer den vej.

Kommentarer

  • Trine, redaktør HPV-update skriver

   Kære Pernille.
   Det kræver at nogen frivillige tager initiativ til det. Hvis du ikke selv har overskud til det, har du måske en pårørende der kan hjælpe dig. Men ellers – til alle jer andre i Århus og omegn. Tag gerne initiativ og så skal vi nok formidle.
   God søndag til alle

 1. Yvonne Broby Madsen skriver

  Hel hpvupdate.
  Det er et fantastisk stykke arbejde I Alle gør, vi er meget taknemmelige i vores familie. Uden jeres initiativ og kampånd, var det aldrig nået hertil, og jeg håber at energien holder til at holde toget kørende, fordi det kan jo godt være tidskrævende at skulle være på hele tiden. Jeg kan jo bare for mit eget vedkommende, se hvad det fylder og vi er bare først blevet opmærksom på sammenhængen mellem sygdomsforløb og HPV vaccineringen efter den 26marts i år.
  Derfor bruger jeg også noget tid på at læse de nytilkomnes historier og guide dem, fordi jeg/vi selv har stået i samme (uvidende) cituation og ved hvad det betyder at få denne hjælp…
  Det bringer mig faktisk til det som jeg vil spørge/ orientere om på denne hpvupdate-side, og det er om der nogen steder står denne meget vigtige information, at man skal fra man FÅR MISTANKE om HPV bivirkninger have indgivet en ansøgning om erstatningen inden 3 år, ellers bortfalder muligheden for at få erstatning. .?

  Jeg har nemlig stødt på flere piger, som ikke var bekendt med dette og jeg tænkte at jeg ville henvise til hpvupdate, men kan ikke lige selv finde det på siden…

  Mange taknemmelige hilsner
  Yvonne også på vegne af min datter Miw (som er den ramte)

  PS jeg skriver også en mail til Trind@agimus.dk og melder mig til København netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *