Ja eller nej til HPV-vaccination

Debatten kom for alvor i gang i dagens udgave en P1s program “Ordet er dit”. Vært Esben Kjær forsøgte at finde vej frem i junglen af fakta og påstande. Hør hele programmet her.

Debatten fortsætter livligt på programmets Facebook-side. Giv endelig din egen mening til kende. Du finder linket her.

Kommentarer

  1. Jørgen Kenfelt skriver

    HPV- Vaccinen er russisk roulette med raske personers liv- Den virker ikke efter hensigten men gør personer syge i stedet – Når journalisten siger at vores historie ikke bliver holdt tilbage, “den sande historie som vi kan påvise” – så det fordi han lige som alle andre i hans job ikke aner noget som helst. DR 21.30 har været hos os optage i 5 timer – intet at det kritiske i optagelsen kom med i programmet. TV2 har afsat 1 mill. kroner til Eyework network så de kunne lave en dokumentar, 3 måneder inde i jobbet blev dokumentaren skrinlagt – hvorfor gjorde den det – ja hvad tro i ……….

    En af forskerne som har været med til at udvikle vaccinen – er af den mening at den bliver dette ådrhundres største vaccine skandale, da vaccinen ikke virker, men har stor invaliderernede virkning på raske børn og voksne. Jeg kan blive, men situationen er denne at vi er oppe imod store økonomiske kræfter, samt en sundhedsstyrelse som godt kender konsekvensen af vaccinen men af en eller anden årsag ikke kommer frem med sandheden. Men tro mig – sandheden skal nok komme frem og alle de inkompetente personer i sundhedsstyrelsen samt hos regionerne skal komme til at stå til ansvar for deres manglende handling. VH. Jørgen Kenfelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *