HPV-vaccinens mange ansigter

HPV-update står bag filmen “HPV-vaccinens mange ansigter”. Filmen fortæller om, hvorfor mange piger sig ja tak til vaccinen, om bivirkningerne, der ændrer livet totalt og frustrationen over de mange resultatløse undersøgelser. Omgivelserne anerkender ikke pigernes bivirkninger, og ingen får tilbudt en behandling, der kan give dem deres gamle liv tilbage.

Tak til Jenny Louise Vestergaard for foto og klip.

Marts 2015

Kommentarer

  1. hanne beyer clausen skriver

    Jeg bliver frygtelig ked af det på pigernes vegne. Først skal de leve med disse forfærdelige symptomer og dernæst er der ingen i det offentlige behandlingssystem, der tror på dem. Sundhedsministeren bør se på sagen!

  2. maida skriver

    Jeg fik også mine stik for livet , og har det ligesom pigerne i den her video og komisk nok jeg spurgte os min gamle læge er der bivirkninger ved denne gardasil v. mere så man ved det , nej det kunne hun forsikre mig om at der ikke var , kun at det vil gøre ondt når hun stad den ind i armen, av av .. trist at de ikke ville stå ved de bivirkninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *