Fireårsstudie af bivirkninger ved Gardasil

Fire årsanalyser af bivirkninger opstået i forbindelse med HPV-vaccinen Gardasil

Længerevarende inflammation påbegyndt af kraftige vaccine-hjælpestoffer så som Amorphous Aluminium Hydroxyphosphate Sulfate (AAHS) , er måske livstruende og/eller resulterer i kognitive forstyrelser eller forstyrrelser i bevægelsesapperatet, hos personer, der oplever med multiple genetiske mutationer, som påvirker:

  1. Trassulfuration (så som CBS 699t)
  2. Produktion og udnyttelse af Glutathione (så som GSTM1)
  3. Patogen belastning (så som HLA-DR15)

Selv om andre mutationer kan medvirke til den kaskade af svækkende udfald, så som C282Y, som er forbundet med hemochromatosis, var de ovenstående tre genetiske lidelser kernen i dette studie.

Adskillige vaccinationer kan måske øge alvorligheden af de negative reaktioner.

Studiet bekræfter desuden, hvad Frederiksberg Hospital, læge Louise Brinth har påpeget, at en stor gruppe af piger, der rammes af bivirkninger ofte, har været meget fysisk active før de fik vaccinen.

Læs hele studiet her.

Four-Year-Analysis-of-Adverse-Reactions-to-Gardasil (2)

Kommentarer

  1. B.F. skriver

    Denne “studien” det lenkes til er forfattet av Lloyd W. Phillips. Han er ingen forsker og dette er heller ingen vitenskapelig studie. Phillips er ikke bare motstander av HPV-vaksinen, han støtter bl.a. Andrew Wakefields forskningsjuks og mener at meslinge-epidemien i USA skyldes MMR-vaksinen og at vaksineindustrien har drept 1,3 millioner barn ved å vaksinere dem med usteriliserte sprøyter. Han har særlig gjort seg bemerket med grove trusler og sjikane mot personer som taler ham mot. Om noen ønsker å få bekreftet hans paranoia kan de besøke hans nettsteder, men det advares mot sterke bilder og formuleringer:
    http://browardsheriffsoffice.org/
    http://deathbyvaccination.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *